Εστιατόριο

Η επιχείρηση με το πέρασμα των χρόνων πέρασε στα χέρια των σημερινών ιδιοκτητών της του Ιωάννη Μίσσα και της Σωτηρίας Παππά που αποτελούν τη συνέχεια των «Αφων Μίσσα», προσαρμόζοντας την παραδοσιακή τεχνική σε σύγχρονα δεδομένα. Συνεχίζοντας την εξέλιξη της επιχείρησης και με γνώμονα τις ανάγκες του κόσμου η επιχείρηση προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου εστιατόριου 400 τ.μ., όπου συνεχίζει να διαθέτει την ολόφρεσκη πέστροφα ψητή στη σχάρα, τηγανητή με φρέσκο βούτυρο, καθώς και καπνιστή φτιαγμένη σε δικό τους ειδικό φούρνο, όπου καπνίζεται με οξυά και κέδρο για τους πιο μερακλήδες και αυτούς που τους αρέσει το ντόπιο τσίπουρο.

Παράλληλα το εστιατόριο προσφέρει και την ευκαιρία σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα ντόπια κρεατικά της περιοχής με πλήθος συνοδευτικών και ορεκτικών τα οποία ετοιμάζονται με περισσή φροντίδα από τους ίδιους και πάντα φρέσκα.

Το εστιατόριο δέχεται και εκδηλώσεις μέχρι και 200 ατόμων.